Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Výborná ořechová bábovka
Kaštany
Králík pečený na bůčku s bramboráčky
Kuře smažené v pařížském těstíčku
Vepřová žebírka s medem a zázvorem
Výborné koblížky z trouby
Zapékaná zelenina se sýrem
Buchta z mikrovlnky
Báječné máslové koláčky - nejen…
Voňavé batátové karí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše