Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Halušky se zelím
Kuře na soli
Kuřecí prsíčka Nenasyta
Bůček trochu jinak
Jahodovo-tvarohová roláda
Švejkův salát domácí
Sýrovo-smetanové zapékané řízky
Česneková krkovička na tymiánových…
Cukeťáčky s uzeným masem (bramboráky…
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky