Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Ďábelské toasty - směs
Podvodnice
Náš domácí štrúdl
Jablečný tvarohový dort
Smetanová koprová polévka s fazolkami…
Lehký těstovinový salát s tuňákem a…
Italský rýžový salát
Sladko-pálivé kuřecí kousky obalené…
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Kaplická cmunda
Rychlá mexická fazolová polévka
Kuřecí mini řízečky s bylinkovou…
Francouzské brambory
Strouhaný kakaový koláč
Těstoviny s omáčkou z pečené zeleniny
Tvarohová bábovka
Palačinka z trouby s karamelizovaným…
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…