Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nanukové řezy
Rychlá zelňačka
Zámecké brambory
Česneková pomazánka - nejlepší
Nakládaný balkánský sýr III.
Tvarohové koláče
Kuskus zapečený pod grilem
Telecí medailonky s parmskou šunkou a…
Jarní závitky s krevetami, bylinkami…
Francouzské brambory s pórkem
Šakšuka v praprikách
Cuketové hranolky
Ostružiny s mandlovou drobenkou
Ratatouille
Cuketová bábovka
Kuřecí prsa Caprese
Krémová polévka s fazolkami a koprem
Vanilkový cheesecake