Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tvarohové knedlíčky s ovocem
Bramborový salát s okurkou
Nevařená rybízová šťáva
Vánoční jihočeský kuba
Jednoduchý segedín
Pečené sladké brambory s řepou
Kořeněné chipsy z hlívy
Blesková česnečka s uzeným masem
Beránek ze šlehačky
Obalovaný asijský květák z trouby
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky