Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kotlety na paprice
Rebarborový koláč
Americká buchta
Frankfurtská polévka II.
Fazolky se slaninou a sýrem - zapékané
Jednoduchý drobenkový jablečný koláč …
Houbové rizito (rýže) po našem
Kysané zelí ve sklenicích + salát
Rohlíčky a pletýnky
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek