Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové koleno mňam
Halušky se zelím II.
Krakonošův oběd
Kuřecí nudličky na smetaně se slaninou
Nové brambory s česnekovým máslem a…
Řízky v ovesných vločkách
Lasagne s cuketou a slaninou
Meruňkový dort (řez) - nepečený
Jednoduchý jogurtový ořechový /…
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek