Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bryndzové noky
Masové kuličky z Ikea
Jogurtové knedlíčky s jahodovou…
Zeleninové těstoviny - bezmasé
Kuře ala Kanada
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Čočková polévka s klobásou a zeleninou
Bylinkové vepřové s bramborem a…
Tříbarevná buchta z remosky …
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky