Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Babiččiny "Francky"
Babiččin štrůdl
Kapr pečený s bylinkami na másle
Kořeněná panenka - grilovaná
Banánovo-čokoládový hřbet
Přírodní plátek se sýrovou zeleninou …
Holandské řízky - smetanové
"Párkrole" - párkové kremrole
Srbské rizoto
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake