Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Horácké knedlíky
Tagliatelle se špenátem a houbovou…
Vánočka od babičky
Kuře na pomerančích
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Ragú z divočáka na švestkách
Vynikající kuře na paprice
Bábovkový dort
Cizrnová polévka - vydatná
Španělská bramborová polévka
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek