Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Moravské kuře
Kuřecí roláda se špenátem
Slaní šneci II.
Ryba z trouby: na zelenině a…
Dýňový koláč s polevou
Fazolková omáčka
Carrot cake (Mrkvový dort) s…
Těstoviny se sýrovou omáčkou zapečené
Bylinková krkovice na houbách …
Smažené nudle s krůtím masem
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek