Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Masové kuličky v omáčce z Ikea
Nakládaný hermelín VI.
Bramborovo-sýrové lívance
Batáty pečené v troubě
Brambory zapečené se zeleninou
Květákový salát nebo pomazánka
Zapečené brambory s mletým masem…
Citronový nebo pomerančový koláč (řez…
Červené špagety
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek