Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Celerový salát
Smetanové kuřecí kousky s rýží
Tatarská pomazánka na topinky
Hrnečková paštika
Číňan na houbách
Šlehačková roláda IV.
Mrkvové lívanečky
Vařený krém na dorty, řezy, cukroví
Bublanina z remosky
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek