Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Babiččiny kotlety
Kuřecí kari s rýží
Králík na hořčici II
Cuketa na smetaně II.
Škvarkové rohlíčky II.
Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Nakládané papriky, kozí rohy,…
Rychlé langoše plněné sýrem
Krůtí prsa s karotkou a fazolkami
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek