Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Tatranské kuře
Kuřecí směs na houbách
Piškotová roláda s nutellou
Avokádový krém
Kvasnicová polévka se zeleninou
Přesnídávka s ovocem a cuketou
Brambory s kapustou a sýrem - zapečené
Jednoduchá směs z hlívy aneb hlíva po…
Vepřový plátek s listovým špenátem
Houbová frittata s rajčaty
Kuřecí prsa na kari se smetanou
Ostružinový koláč s broskvemi
Cuketové bramboráky
Tabouleh
Zapečená plněná rajčata
Bublanina s ostružinami
Vanilkový cheesecake
Šopský salát