Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablkový mřížkový koláč
Chilli con carne V.
Špekáčky na pivě II.
Pečený pstruh s holandskou omáčkou
Tvarohové lívance
Kuře pečené na bramboráku
Čokoládová pěna s jahodami
Čokoládový koláč s blumami
Vanilkový krém z mikrovlnky
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek