Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koprová omáčka
Kapustové závitky
Vepřové kotlety v šunkové omáčce
Smažené banány
Hovězí námořnické maso
Kulaté kynuté knedlíky - příloha
Lehký vajíčkový salát s jogurtem
Salát Caprese II
Ořechové řezy s polevou z remosky
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek