Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pikantní žebírka na grilu
Květáková polévka II.
Výživný chléb pro domácí pekárnu
Špenátové halušky s krůtími kostkami…
Ňadra v růžovém negližé (oběd za 15…
Zapečené toasty s česnekem a sýrem
Tmavý čokoládový koláč
Řezy s černým rybízem
Koktejl Mai-Tai
Husí roláda s kaštanovou nádivkou
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Nejlepší bramborové knedlíky
Mrkvové rohlíčky s povidly
Husí stehna, červené zelí a domácí…
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky