Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborová kaše
Krabí pomazánka
Tvarohový koláč s citronem
Plněný lilek (melanzane ripiene)
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Skvělá italská pizza
Smetanová polévka (Rahmsuppe)
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Zeleninový boršč
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake