Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Dušený špenát
Bábovka olejová
Česneková krkovička naložená v mléce
Losos na špenátové peřince
Lesklá citronová poleva
Kokosové vánoční cukroví
Jogurtové kuřecí (krůtí) řízky -…
Jednoduché špenátové špecle
Polévka s uzenými žebry a kroupami
Řecká musaka podle časopisu F.O.O.D.
Plněné papriky s rajčatovou omáčkou
Francouzský koláč s hruškami
Zapečená plněná rajčata
Cukeťák z trouby
Brownies s ostružinovým pyré
Kuře ve smetanové omáčce s parmazánem
Quiche s červenou řepou a sýrem
Vanilkový cheesecake