Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Linecké cukroví DIA
Koložvárské zelí
Zapečené špagety II.
Rösti - smažená nebo pečená příloha
Česnekové závitky se slaninou v omáčce
Medová kuřecí stehýnka
Švestkové buchty s drobenkou
Houbová pohanka - pohankový kuba
Broskvovo-meruňková marmeláda
Rolovaná krkovice à la porchetta
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek