Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí frikasé s houbovou omáčkou
Bulharské řezy
Lívanečky s jablky
Perníkový koláč s ovocem a žmolenkou
Koláč inspirován tiramisu
Špagety alla puttanesca
Čínské nudle s kuřecím masem III.
Kefírovo-kokosové řezy: Eskymo po…
Vláčný velikonoční beránek
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky