Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Játrová nádivka na pekáč
Tvarohový biskupský chlebíček
Vajíčková pomazánka IV.
Brokolicová krémová polévka II.
Vepřové plátky zapečené s cuketou
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Rohlíčky s nutelou
Olomoucká pomazánka s mascarpone -…
Švestkové buchty s drobenkou
Kotlety plněné kysaným zelím
Vaječné muffiny ve slanině
Halloweenské cupcakes ala netopýři
Myslivecké kuře s česnekovou polentou
Banánový chlebíček
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Lepenice s trhaným uzeným
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake