Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bramborové krokety
Vepřová pečeně se špenátem
Kuřecí stehýnka na medu II.
Pudinkové řezy - jako žloutkové
Hovězí na víně se zeleninou
Kotlety na šlehačce
Veganská houbová omáčka
Jednoduchý jogurtový ořechový /…
Čokoládovo-ořechová vláčná bábovka /…
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky