Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Troubový segedinský guláš
Tetino maso
Italská kuchyně- předkrmy - salát…
Holandská hrachová kaše
Babiččin rychlý jogurtový koláč
Tiramisu s piškoty
Bramborové knedlíky plněné směsí s…
Tvarohové placky
Dort s čokoládovým krémem
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky