Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Koláč z pekla
Hned měkké vánoční perníčky
Krakonošův oběd
Bábovka s mákem z Vídeňské kavárny
Nadívaná kuřecí, kachní nebo krůtí…
Koláč z podmáslí
Buchta na doma
Bezinkový džem (rosol) - květový
Nadýchaný piškotový dort
Obalovaný asijský květák z trouby
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek