Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Rychlokvašky mého manžela
Vepřový králík pečený na bylinkách
Závitky s cibulovou náplní
Karbanátky nebo sekaná s patizonem
Dušené maso (nejen) na špeku s…
Červené zelí s jablky
Hovězí sendvič s nakládanými…
Okurkovo-špenátové smoothie
Třešňové blondies
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek