Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Nadýchané vdolečky
Švestkový koláč II.
Pečená zelenina na lžíci oleje
"Péřová" bublanina
Blesková rýže kari podle Lidušky
Nadýchané špenátové lívance
Pomazánka z "vepřovky"
Výborná drobenková buchta
Medovo-hořčičná marináda na kuře i…
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek