Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jahodový likér
Cizrnový guláš se zeleninou
Brambory zapečené se špenátem a sýrem
Beránek hrnkový
Tvarohový koláč s třešněmi II.
Cuketové plátky v pivním těstíčku
Bezlepková bábovka
Zeleninové pohankové "rizoto"
Patizonová směs - bezmasá
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Mačkané brambory
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek