Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Páteční lívanečky
Italské kuře II.
Kuřecí závitky - křehké a šťavnaté
Karamelový krém
Kuře na čerstvém zázvoru s kořenovou…
Kynutý knedlík z mikrovlnky
Rukolová polévka
„Šiml“: makovo-tvarohová náplň do…
Palačinky s krémem a lesním ovocem
Voňavé batátové karí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše