Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Bílý chléb dokonalý
Zelňačka s klobásou
Koláčky
Bramboračka naší babičky
Kuřecí maso na žampionech
Pečené brambory s kuřecím plátkem
Kávovo-ořechová roláda
Jahodový koláč z podmáslí (kefíru)
Jednoduchá vločková polévka s…
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek