Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kuřecí čtvrtky po pražsku
Šťavnatý citronový koláč
Pikantní nakládaný hermelín II.
Králík v zelenině s hořčicí
Cookies z ovesných vloček
Pribiňáčkové řezy
Zeleninový salát s lososem a…
Perníkové řezy s marcipánovým krémem
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Španělská bramborová polévka
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek