Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Krůta po americku
Kuřecí prsíčka na kari s česnekem
Těstoviny brokolice ham a mňam
Mramorová bábovka II.
Srnčí maso na smetaně
Přírodní maso se žampionovým přelivem
Tikka masala
Dietní bezlepková žemlovka
Švestkový crumble
Dokonale šťavnatá vepřová pečeně
Hraběnčiny řezy
Hovězí sekaná Wellington
Brokolicová polévka se smetanou
Gyoza knedlíčky
Dýňové muffiny
Dršťková polévka z václavek
Vanilkový cheesecake
Řepánky