Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Šlehačková roláda II.
Pařížské rohlíčky od Dáši
Rychlé chuťovky nejen ke kávě
Jahodový pohár
Bramborové noky s dušeným kysaným…
Jidáše dle časopisu F.O.O.D.
Slaný listový závin
Svíčková dle Ládi Hrušky
Tvarohový koláč s borůvkami
Kuře po provensálsku z jednoho pekáče
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek