Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jemná tvarohová pomazánka
Bůček na čínský způsob
Borůvkový tvarohový dort
Gulášová krkovička
Jednoduché rajčatové těstoviny s…
Bramborový guláš s hlívou
Přírodní plátek s fazolkami
Čokoládová poleva se zakysanou…
Zeleninová polévka s černou čočkou
Vepřová pečeně na pivu s jablečnou…
Dýňový kompot
Kaplická cmunda
Butter chicken masala
Vláčný perník s jablky
Maďarský guláš
Dýňové latte
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek