Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Čtverečky "Cappuccino"
Cuketové matesy II.
Fajnový mix na topinky a do salátů
Plněná kuřecí prsa
"Wiener Schnitzel" á la šéfkuchař
Koláčky z listového těsta
Domácí pizza koláč
Ovarová polévka se zeleninou
Croissanty s čokoládou
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky