Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Palačinky s tvarohem a čokoládou
Kuřecí křidélka - ideální na párty
Špízy z mletého (nejen) krůtího masa
Ledový salát s krutony
Halušky se špenátem
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Těsto na italskou pizzu
Pomazánka z uzené makrely a pečeného…
Krém z dýně hókaidó
Zapečené noky s rajčaty a mletým masem
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek