Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jablečný štrůdl
Zapečené těstoviny se špenátem a tofu
Nejlepší bramborová kaše od babičky
Nokerle s vajíčkem
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Krevety s rýžovými nudlemi
Játrové knedlíčky mojí babičky
Játrové špecle (gnocchi) - rychle a…
Hasenöhrl (zaječí uši)
Bramborový koláč s rozmarýnem
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše