Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vynikající zapečené palačinky
Vávrovo pečené kuře s bramborami
Vegetariánská pánvička
Přírodní plátek se šunkou a žampiony
"Hned" jablečný (hruškový) koláč
Česnekové řízky na smetaně
Švestkové buchty s drobenkou
Budapešťská pomazánka (nízkotučná)
Pečený bůček
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky