Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Oravská kulaša
Tvarohové knedlíky s ovocem mé tchýně
Jarní ředkvičková pochoutka
Pečené brambory s cibulí
Žampiony na grilu
Rizoto s vepřovou konzervou
(Nejen) Velikonoční špenátová nádivka…
Uzený vývar
Univerzální fíková barbecue marináda
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek