Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Křenová pomazánka
Burgundská hovězí pečeně
Květáková polévka s krupicí a vejci
Vepřové řízky v pařízském těstíčku
Česnekové těstoviny se sýrovými…
Salát z čínského zelí s kysanou…
Báječná (nejen) broskvová roláda
Papriky se šlehanou sekanou s rajskou…
Borůvkové lívanečky
Smažené nudle s krůtím masem
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek