Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Kremrole se šlehačkou
Ostrá pomazánka s pivem
Borůvkové muffiny
Tvarohová pomazánka extra
Kořeněné škubánky-opečenky
Jogurtový koláč s tvarohem
Raubířovy zapečené těstoviny
Bylinková krůtí (nejen) stehna na…
Krůtí chilli con carne
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek