Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Telecí perkelt
Hruškový džem se zázvorem
Zeleninová směs na špagety
Zámecká drůbeží játra
Kuře s rýží na kari
Kokosová bábovka ze šlehačky
Masové závitky (nejen) se zelím
Krkovička s bylinkovým máslem
Houskové knedlíky bez kynutí -…
Zapečené tortilly s brokolicí a…
Brokolicová polévka se smetanou
Kotlety s ořechy a smaženou cibulkou
Dýňové muffiny
Bramborový guláš
Houbová omáčka krok za krokem
Hraběnčiny řezy
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek