Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Pečené obložené řízky
Zapečená růžičková kapusta podle…
Drobenkový mazanec (bochánek)
Vepřové s žampionovo - sýrovou omáčkou
Jahodovo-tvarohové šišky (knedlíky)
Makrelová pomazánka
Vepřové maso s paprikou a rajčaty
Kuře pečené na zelenině
Brokolicová polévka
Nudle s hovězím masem a hoisin omáčkou
Kaplická cmunda
Dýňová polévka s červenou čočkou
Butter chicken masala
Dýňový cheesecake s ricottou
Maďarský guláš
Rychlá bábovka
Řepánky
Vanilkový cheesecake