Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Mazanec II.
Výborný losos
Salát z červené řepy s křenem II.
Kořeněná panenka - grilovaná
Nivová pomazánka s mascarpone
Jablečný koláč s tvarohem
Bábovka bez vajec: perníkovo-jablečná
Mleté maso po marocku
Polévka pho se zeleninovými nudlemi a…
Plněné batáty
Klasická zelňačka
Švédské masové kuličky
Litý perník s jablky
Nejjednodušší gratinované brambory
French toast
Mačkané brambory
Vanilkový cheesecake
Dršťková polévka z václavek