Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Špagety zapečené se zeleninou
Gazpacho - andaluská zeleninová…
Tradiční tažený štrůdl
Nálev na sladkokyselé okurky, slimáky…
Tvarohový mřížkový koláč II.
Citronová poleva
Smažená kapusta
"Rozetky" - šneci s tvarohem a…
Rychlé červené karí s krevetami
Salát z pečené dýně s trhaným masem a…
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky