Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Jitrnicový prejt
Krůtí prso jedna báseň
Krkovička jako bramboráková
Sterilovaná paprika v nálevu s olejem
Lilek s rajčaty
Bábovka s jablky a šlehačkou
Křenové závitky v rosolu (aspiku)
Česnekové bramborové knedlíky s…
Květák (brokolice) nejen v sýrovém…
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky