Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Vepřové plátky na medu
Grilované cukety a lilky v olejovo…
Škvarková pomazánka III.
Tulácký guláš
"Jahoďák" - dort
Listové těsto dle časopisu F.O.O.D.
Jogurtová bábovka s pudinkem II.
Adámkova mini sekaná (nejen) se sýrem
Bramborový guláš s baby karotkou
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky