Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Galantina z kuřete
Drožďová pomazánka - úplně jinak
Kuřecí prsíčka Nenasyta
Zapečené kuře na žampionech
Bublanina do hrníčku
Cizrnová pánev
Koprová omáčka se žampiony
Kuře (králík) v pikantní omáčce
Čokoládové croissanty z listového…
Voňavé batátové karí
Husí polévka s játrovými knedlíčky
Svatomartinská husa
Lokše
Mrkvové rohlíčky s povidly
Dýňové rizoto
Tažený jablkový závin
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Husí kaldoun s játrovými knedlíčky