Klasika, kterou milujeme všichni. Jako maso zvolte kýtu nebo krkovici.
Vídeňský řízek
Pavlišovský řízek
Řízek bez vajec
Tato stránka využívá služeb Google reCAPTCHA, na kterou se vztahují Smluvní podmínky a Zásady ochrany osobních údajů společnosti Google.
Zapečené rybí filety
Bramborový kuba
Pórková polévka s drožďovými knedlíčky
Dip - omáčka na namáčení (univerzál)
Jablečná buchta II.
Kuřecí noky do polévky
Frankfurtská polévka
Kořeněná panenka ve slanině
Hořčicoví utopenci se zelím
Krémová kuřecí polévka s kukuřicí
Polévka ze zelí, rajčat a batátů
Palačinky s jablky a slaným karamelem
Dýňové rizoto
Dýňový cheesecake s ricottou
Hovězí bourguignon
Řepánky
Dýňový koláč s krémem ze smetanového…
Lokše